Dječja kozmetika

HiPP BabySanft njega

Koži Vaše bebe potrebna je blaga njega budući da je dječja koža vrlo osjetljiva – sklonija je infekcijama, podložnija utjecaju štetnih tvari i mnogo osjetljivija na vanjske utjecaje nego koža odraslih. To znači da proizvodi za njegu dojenčadi i male djece moraju zadovoljavati određene uvjete.

HiPP proizvodi za njegu dojenčadi i male djece – s čistim bademovim uljem iz organskog uzgoja. Biljna ulja se apsorbiraju lako, a bogata su vrijednim, višestruko nezasićenim masnim kiselinama.

Proizvodi za njegu kao što su ulje za njegu, losion s mlijekom, krema za njegu i krema za tuširanje savršeno njeguju suhu kožu.

Redovita njega i kupanje s ovim proizvodima koji sadrže visoke udjele koži srodnih lipida, pomažu zadržavanju vlage u koži, te koža postaje glatka i meka.

HiPP Babysanft kozmetika ne sadrži štetne sastojke i izuzetno je blaga za osjetljivu kožu od samog početka. HiPP ne koristi nepoželjne sastojke kao što su eterična ulja, parabeni, parafinska ulja i još mnogo toga. Prirodno bademovo ulje iz ekološkog uzgoja njeguje i štiti kožu.