Obroci

HiPP Obroci

HiPP obroci sadrže kvalitetno repičino ulje iz BIO uzgoja, koje Njemački Institut za istraživanje dječje prehrane (FKE) posebno preporučuje za dječju hranu. Repičino ulje iz BIO uzgoja opskrbljuje organizam djeteta s Omega-3 masnim kiselinama, koje su važne za zdrav razvoj mozga i živčanih stanica.

Možete biti sigurni da Vaše dijete dobiva kvalitetne sastojke: Svi HiPP obroci sadrže samo strogo kontrolirane sastojke i meso iz BIO uzgoja.

Što karakterizira prirodan uzgoj životinja?

Dobrobit i uzgoj domaćih životinja osnova su ekološkog uzgoja. Propisi određeni zakonom su jako strogi: hrana mora biti sa BIO farmi i ne smije sadržavati antibiotike, promotore rasta ili genetski modificirane sirovine. Izborom pasmine, osiguravanjem prostora za slobodno kretanje, te velikim stajama s dovoljno svjetlosti osigurava se zdravlje životinja.

HiPP osoblje redovito na licu mjesta provjerava da se poštuju relevantni zahtjevi propisani za dobrobit životinja. Svim ovim kontrolama HiPP jamči potrošačima da se sve životinje uzgajaju i odrastaju primjereno svojoj vrsti.