userRačun

Tuya Smart Fingerbot Gumb Za Prebacivanje Robota Pametni Mehaničke Ruke Aplikaciju Smart Life Daljinsko Upravljanje, Rad S Alexa Google Assistant

Broj artikla:w180045Vrsta:Veleprodaja

122.33 kn 197.35 kn

  • gumb tuya smartlife, sat xiaomi smarthome, lampa google assist bijele boje, vakuum pogon ventila, алломн alexa, sat gbs, nesigurnim hlače, djeca-roboti alexa, junak-robot 1, robot-лугит

Opis


Opis:

S tuya Smart Fingerbot ćete dobiti vrlo mali robot u svijetu.To je praktično, uzbudljivo i zanimljivo rješenje učinit će vaš dom pametnije i pojednostaviti način života.

Možete mehanički upravljati svim gumbima i magnezijem u cijeloj kući i sa velike udaljenosti.Možete koristiti glas i aplikacije za uključivanje i isključivanje svih opcija.Stavite ga u aparat za kavu, prekidač svjetla i sve što ima tipku "uključeno/isključeno".To je savršen kućni pomoćnik.

【Daljinsko upravljanje preko gateway tuya Bluetooth 】

Što vam je potrebno, tako da je dobra i stabilna veza s Internetom.Zatim možete upravljati i daljinski upravljati svim povezanim uređajima preko gateway Bluetooth tuya pomoću pametnih uređaja.Kada niste kod kuće, možete se osjećati sigurno kada uključite uređaj.

【Upravljajte svojim uređajem pomoću glasovnog upravljanja】

Pomoću Amazon Alexa ili Google Assistant možete direktno uključiti ili isključiti Fingerbot i sve priključene uređaje preko pristupnika.Više ne morate koristiti mobilni uređaj.Pametan пальчиковый robot za svakodnevnu uporabu!

Možete prilagoditi ovog robota-pametan prsta, tako da je uključivala i выключал sve funkcije u skladu sa svojim rasporedom.Molimo vas da uključite aparat za kavu, prije nego ustati.

On dolazi s mehaničkim ramena različitih dužina i oblika.

Tehničke karakteristike:

Dimenzije: 48 x 37 x 33 mm

Okretni moment u стойле: 1,6 psc-cm

Maksimalan pokret: 8 mm

Način rada: Pritisnite.Prekidač

Bežični protokol: BLE 4.2

Kapacitet baterije: 500 mah

Priključak za punjenje: USB Type-C

Radna temperatura: -10 ±45℃

U Isporuku Je Uključeno:

FingerbotX1

Traka 1 x、

Kratki Straight arm-x 1

Duga Ravna Ruka x1

Prstenasta ručica x 1


Specifikacija


  • brend: Обесс
  • Identitet: CE
  • broj modela: Pametan Фингербот
  • Podrška: Дропшиппинг Na Veliko
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Stanje skupštine: Spreman za rad
  • Kompatibilnost: Sve Je Kompatibilan


Naši