userRačun

CTR 003 CTR-003 Baterija za Nintendo 2DS 3DS 3.7 1300 mah

Broj artikla:w2026Vrsta:Baterije

62.40 kn 78.02 kn

  • baterija 14500 1300 mah 3 7, baterija nintendo usg 003, baterija ctr 003, olovke 003 004, baterija 1300 mah 3ds, ctr 003 prekidač 36 U, olovka nintendo 3ds ctr-001, baterija originalni 3ds ctr 003, baterija nintendo 3ds ktr 003, baterija 1300 mah 3 f 7

Opis


1xPcs CTR-003 CTR 003 Punjiva Baterija za Nintendo 3DS 2DS

Specifikacija baterije:

Kapacitet baterije: 1300 mah

Napon baterije: 3,7 U

Model baterije:CTR-003

Tip baterije: Li-ion punjiva baterija

Stanje: Potpuno Novi Visoke Kvalitete

Kompatibilan sa:

Nintendo 3DS 2DS

Karakteristike baterije:

100% potpuno Novi i high-end brand.

Roba odgovara opisu.

Visoka Gustoća Energije, Сверхдолгий Vijek Trajanja, Nedostatak Memorije.

Litij-ionsku bateriju velikog kapaciteta / punjiva ćelije premium klase.

Više snage za vaš kontroler za Nintendo

Trajanje snimanja nimalo ne zaostaje za original.

Zaštita od pregrijavanja i strane prekomjerno.

Oglasi paketa:

1 Kom CTR-003 baterija baterija baterija baterija baterija s alatom

Toplo savjeti:

❤ Možete biti sigurni da će sve nove baterije i testirani prije slanja.

❤ Ako niste sigurni da li ste pravilno odabrali model, molimo, kontaktirajte nas za potvrdu.

Plaćanje 1. Mi prihvaćamo plaćanje Alipay, T/T, bankovni transfer, Western Union, Paypal ili na druge načine, koji mogu biti uzeti u obzir.Uplata mora biti izvršena u roku od 1-3 dana nakon narudžbe. 2. Plaćanje ne uključuje carine, lokalnih poreza ili bilo kakve druge naknade za uvoz.mi ćemo pokušati učiniti sve napore da napiše manji iznos na transportnu papiru, kako bi se izbjegli ili smanjili carine i porezi.Povrat i zamjena jamstvo 1.12 mjeseci, molimo vas, budite sigurni da kupite. 2. Molimo vas da pažljivo provjerite lice poštar, kad bi naš proizvod.Ako je oštećena u upućivanju, molimo vas, odustanite od upućivanja. 3. Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 3 dana nakon njegova primitka.Mi stvarno će ga cijeniti ako možete nas kontaktirati umjesto da se otvori rasprava. 4. Ako to nije umjetna oštećenja u roku od 12 mjeseci, još uvijek možete poslati nam ga natrag.Mi ćemo vam poslati zamjenu nakon primitka nepotpun.Ako je oštećena umjetno, bojimo se da neće usvojiti zahtjev za povrat ili zamjenu. 5. Svi vraćeni proizvodi MORAJU BITI u originalnom pakiranju, i TREBALI bi nam DATI broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak. 6. Troškovi dostave i obrade nepovratan, a kupac mora snositi sve troškove povrata i ponovne šaljete.

1. Dostava diljem svijeta (osim nekih zemalja i APO/FPO), pružamo besplatnu dostavu avionom China Post, koji postiže većinu zemalja u roku od 35----60 radnim danima.

2.Obično šaljemo robu u roku od 2-3 radna dana nakon uplate. (Molimo, imajte na umu da ako plaćanje nije dostupno, vaš nalog će biti automatski zatvoren.) Ako je dan promocije, mi ćemo poslati pošiljku u roku od pet dana.Obično nakon slanja express-sustav ažurira online u roku od 2-3 radna dana. 3. VRIJEME PROLAZI USLUGA pružena od strane prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

4. Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke. 5. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje s našim prijevoznika i obavijestit ćemo vas, bez odlaganja.Nastojimo učiniti tako da svaki naš klijent bio zadovoljan, uživajući sretan kupovinu u našoj trgovini. 6.Ako ste zadovoljni primljenim proizvodom i našim servisom, kada ste dobili svoju parcelu.Molimo vas da odvojite nekoliko minuta i ostavite nam 5-star review.Bili bismo vrlo zahvalni ako bi ste mogli podijeliti slike kada pokušate naš proizvod.Bilo koji problem pri korištenju naših proizvoda, molimo kontaktirajte nas prije nego što otvorite spor ili ostaviti negativnu ocjenu.Mi smo odmah ćemo se pobrinuti za vaš problem.Molimo, imajte na umu: 1.Kupci u Brazilu, Peruu i drugim udaljenim područjima mogu primjetiti, jer vaš regija relativno uklonjen, vrijeme dostave može biti duže, i, molimo vas, budite strpljivi sa svojim upućivanja.Ako je vrijeme isporuke prelazi obećanom vrijeme isporuke, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi uvijek radimo sve što je moguće riješiti problem s kojima se suočavaju naši klijenti. 2.In u slučaju carinjenja, kao i obično, kupac mora proći carinjenje i plati carinske pristojbe.Mi vam možemo pružiti sve informacije koje trebate i učiniti sve što je moguće da surađuju s vama.Ako carinska tarifa svoje zemlje suviše visok, molimo vas da nas kontaktirate prije isporuke. 3.Vrijeme održavanja: Ponedjeljak-subota: 9:00 -18:30 napomena: Dostupan drugo vrijeme, mi ćemo pokušati da vam uslugu u bilo koje vrijeme povoljno za vas, koliko je to moguće.

Dobro došli u izravan dućan PicklePower!Se pretplatite i dodajte u favorites dodatne popuste!


Specifikacija


  • Smjenski Baterija: DA
  • Vrsta: Li-Ion
  • Nazivna Snaga: 1300 mah
  • Vrsta skupa: Samo Baterije
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Broj baterije: 1
  • broj modela: CTR-003
  • brend: Snaga mariniranja
  • Identitet: CE
  • Kompatibilna Marka/Model: Za Nintendo 2DS, Konzole 3DS
  • Veličina: Prismatic


Naši


  • 4hirxdq7j0:

    NE RADI


  • Nelia 83:

    Isporuka je bila dobra, bio je mnogo manje vremena nego što se očekivalo, i na pakiranju su male ogrebotine. Ali i sam proizvod je daleko od dobrog. On je vrlo jednostavan i ne će ostati u potpunosti napunjena više od 1 sata i 20 minuta. Ali, barem, ona se i ja mogu igrati u njega kod kuće sa priključenim punjačem. Još jedan trenutak, koji stvarno me uznemiravaju, bio je prikaz razine napunjenosti baterije na konzoli. On se okreće od pola popunjenog u prazno, treptanje crvene u sekundi. To je vrijeme toliko malo, da je konzola će prestati prije nego što ćete biti u mogućnosti spojiti na punjač. U svakom slučaju, ako živite u zemlji, koju podržava Nintendo, razmislite o kupnji originalnih CTR-003 u svoje trgovine.