userRačun

Plastična Vaza Za uređenje doma U Geometrijskom Stilu lončanica Ukras Osnovnoj Dnevni boravak Небьющаяся Vaza Za cvijeće Lonac Za Cvijeće

Broj artikla:w206965Vrsta:Kućni Dekor

8.04 kn 13.89 kn

  • home dekor кавали, debeli dekor, cvijeće Rochester, lonac za biljke, uređenje arco home, platno za uređenje dnevnog boravka, kao u vazama, ukrasne dnevni boravak, nesigurnim hlače, vaza тилланд

Opis


Opis:

Naslov: Keramička Vaza s Plastičnim Dekor

Stil: dijamant, veliki dijamant, uzorak od drveta, kap vode

Boja: bijela, roza, plava

Veličina: 21*4.5*5.5 cm/ 20*14*14 cm

Karakteristike:

Shatterproof - Vaze za cvijeće izrađeni su od visokokvalitetnog, ekološki prihvatljivih materijala, ne pucaju, ne propušta, ne blijede, mogu se koristiti stalno.

Tehničke karakteristike:

【OKOLIŠA I SIGURNOSTI MATERIJALA】- - - Vaze za cvijeće izrađeni su od visokokvalitetnog , ekološki prihvatljivih materijala,ne pucaju,ne propušta, ne blijede, mogu se koristiti stalno, minimalistički dizajn koji će naglasiti prirodnu ljepotu vaše boje, nikada nisu zastarjele.

【CVIJEĆE I UMJETNO CVIJEĆE】--- Vaza za cvijeće, ispunjen cvijećem, cvjetnim ili zelenim dodacima za zapanjujući zaslon, koji je odmah krasi spavaće sobe, dnevne sobe i urede.Čak i ako nema ukrasa, prazna vaza je također vrlo lijepa, vjerujem da će vam se jako svidjeti.

【 Небьющееся i trajno korištenje】----Iz daljine, izgleda kao stakleno keramička vaza.I njegova kvaliteta je bolja od silikona vaze.Kada ga churning s nogu, to ne može biti slomljen.Nedostatak blijedi ili curenja vode prilikom duže upotrebe.Kreativni i jednostavan dizajn.Cijela atmosfera umjetnosti.

【Odličan ukras i savršeni poklon】--- vaza je idealan za svježe buketa, tako i za zelene svile cvijeće.Vaza s umjetnim cvijetom pokazuje cvjetni aranžman i ukrašava dom, ured, vjenčanje, stola ili pulta.Također je idealan poklon za obitelj i prijatelje.

U Isporuku Je Uključeno:

Plastična vaza*1

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i osvjetljenje slike proizvoda mogu neznatno razlikovati od stvarnih boja.

2. Veličina proizvoda mjeri se ručno, molim neka razlika od 1-2 cm, hvala vam na razumijevanju!


Specifikacija


  • Naziv: Stakleno keramička Vaza s Plastičnim Dekor
  • Materijal: Plastika
  • Podrška: Izravna dostava /Veleprodaja
  • Veličina: 21X4.5X5.5cm/ 20X14X14cm
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Boja: bijela/roza/plava
  • Funkcija: Tablica vaza
  • Stil: Moderan, dijamant/veliki dijamant/slika drveta/kap vode


Naši