userRačun

Za 7-inčnog tableta Digma Plane 7548S 7547S 7546S 7556 PS7160PL PS7159PG PS7158PG PS7170MG 3G 4G tablet sa touch-screen panel digitalizator

Broj artikla:w71289Vrsta:Računala i ured

39.50 kn 42.50 kn

  • 7-inčni dječji tablet 2019, ugrađena je ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir, touchpad grand prime, tablet 6g 4g, tablet od 7 inča acer, nesigurnim hlače, ekran digma eve, tablet ima 10-inčni Android 512g, ekran iohine 7, 7-inčni paleta

Opis


Za 7-inčnog tableta Digma Plane 7548S 7547S 7546S 7556 PS7160PL PS7159PG PS7158PG PS7170MG 3G 4G tablet sa touch-screen panel digitalizator

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

4. Prikazane slike su stvarni proizvod,molimo vas da pažljivo provjerite svoje proizvode prije naručivanja.

5. TRANZIT VRIJEME USLUGE vam daje prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 50 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog razlike u stanju zaliha i vremena da odlučimo poslati vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. 8.) Budući da je za istog modula tableta postoji različit broj šifra priključni kabel za zaslon osjetljiv na dodir, bolje vam je rastaviti tablet ili telefon, a zatim provjerite broj na konektoru zaslona osjetljivog na dodir ili LCD zaslona!

Samo mi garantira da onaj koji ste dobili, da će biti kompatibilan s vašim tablet rade, to znači da ste možda dobili novi kodni broj ili drugi ispunjen još jedan novi broj!

I ne zaboravite da uklonite video,kada otvorite paket, da, ako ste dobili slomljena parcelu,to će vam pomoći da dobijete potpuni povrat novca ili zamjenu.Hvala!

I mi smo profesionalci u području digitizer touch screen ,LCD zaslona i dijelovi za pametne telefone .Mi uglavnom radimo na veliko trgovina ,stoga, ako vam je potrebno više drugih proizvoda ,molimo kontaktirajte nas po veleprodajnim cijenama ,kao i neki proizvodi još uvijek ne vidite, ako vam je potrebna bilo kakve druge robe, dovoljno je poslati poruku ili nas kontaktirajte!!

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, A MI NE ćemo IZDATI VAM POVRAT novca ILI ZAMJENU.IZNIMKA SE NE DOGAĐA !Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi MORAJU biti u originalnom pakiranju, i TREBALI bi nam DATI broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i svoj po#.

3. Mi ćemo VAM povrat novca u PUNOM IZNOSU DOBITNE OKLADE nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima, svjetlima u set, NAKON ŠTO je Kupac i Prodavatelj poništava transakciju sa www.ecobox.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako se roba(ova) ne odgovara рекламируемому.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno tražimo od vas da odmah kontaktirate prije nego što nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!


Specifikacija


  • Besplatna dostava: Pošta Mail Kine sa brojem za praćenje.
  • Mjesto podrijetla: Guangdong, Kina (kopno)
  • Kompatibilan Brand: Univerzalni
  • veleprodaja: Da(više od 20 kom., Kontaktirajte nas, Hvala
  • Veličina Zaslona: 7~10 Cm
  • Tip proizvoda: Touchpad Tableta
  • Paket: пенопластовая kutija
  • Rok isporuke: u roku od 24 sata
  • KOMPATIBILAN ZA: za Digma Plane 7546S 3G PS7158PG zaslon osjetljiv na dodir
  • Broj modela : za Digma Plane 7546S 3G PS7158PG zaslon osjetljiv na dodir
  • Veličina: 7inch
  • Tip Ekrana: Kapacitivni Ekran
  • broj modela: za Digma Plane 7546S 3G PS7158PG zaslon osjetljiv na dodir
  • brend: Qi Ханде


Naši