userRačun

Remen od nehrđajućeg Čelika za Samsung Galaxy Fit 2 Metalni Uložak Remen Narukvica Za Samsung Galaxy Fit2 R220 Narukvica

Broj artikla:w1000Vrsta:Nosive Uređaja

67.36 kn 96.20 kn

  • zupčanik fit2 kordon, remen samsung galaxy fit e, crveni remen galaxy fit 2, narukvica galaxy fit f, remen samsung galaxy fit sm, baterija samsung fit, remen galaxy fit xxl, uložak narukvica pogodan za 2, remen iwatch najlon, tela čelika su pogodne 2

Opis


Karakteristike:

1. Visokokvalitetni nehrđajući čelik 316L, polirano nekoliko stuba i obojena vakuum premazom.Stoga, to je više prikladan za nošenje i otporan je na koroziju, je vodootporan, zaštićenim od znoja i nikada neće biti zapušten.

2. Elegantni metalni remen od nehrđajućeg čelika.Remen утолщен, da je udoban za nošenje i jednostavan za korištenje.Materijal ne nanosi štetu ljudskoj koži i ne izaziva alergije.

3. Lako je upućen i ide bez alata, vrlo lako se postavlja ili uklanja.Raskošan dizajn dual komad sklopivi zatvarač, lako se nosi/uzdržan, miran i модна.

4. Za Samsung Galaxy fit 2 SM-R220 i ugodno leži u ruci.Visokokvalitetni metal od nehrđajućeg čelika razlikuje luksuz, благородством, eleganciju i izdržljivost.

5. Prilagodite veličinu:Pogodno za zglob 5,5-7,5 cm.Čvrste spone, udoban za podešavanje veličine koji nudi najbolje iskustvo nošenja s različitim bojama poklopac i remena za personalizaciju vaše dnevne potrebe.

Specifikacija:

Materijal: Silikagel

Veličina odgovara opseg ručnog zgloba: 5,5-7,5 inča

Boja: Srebrna, crna, zlatna, rose gold

Težina: 67 grama

paket uključuje:

1 * Za Samsung Galaxy Fit 2 SM-R220 Zamijeniti remen za sat(Clock set ne uključuje)

Napomena:

1.Molim vas, dopustite pogreške 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje elementa.


Specifikacija


  • brend: PIXLINK
  • Funkcija: Drugo
  • Vrsta: remen za sat
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)


Naši