userRačun

Staklena Vaza Sadilica Террариумная Stalak Ukrasni Metalni Vrtni Vjenčanje Satna

Broj artikla:w233087Vrsta:Kućni Dekor

23.81 kn 46.63 kn

  • vaza je tvrdila, vaza je u baroknom stilu, neodređeno 9 motocikl, vaza ловандер, vaza имувен, nesigurnim hlače, neodređeno cosplay, francuski vaza, seksi prst, skup neizvjesna naušnica

Opis


Opis:

Dobra stalak za fotografije: Pogodno za hladnog i vintage stil Ins.To će biti lijepo i atraktivno, ako vi ispunite bocu boji vode ili stavite u nju nekoliko kamenje boja.

Materijal: Okvir izrađen od drveta, površinu šarena; gomoljasti terarijima izrađene od toplinski otpornog stakla sa visokim sadržajem silicija ili bora.(Nije lako slomiti).Odlično za cvjetni aranžmani, uređenje doma, kao i različite ideje za darivanje.

Jednostavnost montaže i korištenje: Jednostavno preskočite metalne šipke kroz rupe u staklu i pričvrstite ga pomoću priloženih sitnih gumene jastučiće; Metalni nosač omogućava lako наливать vodu, jednostavno skinite staklene boce ili okrenite ga.

Odgovarajuće veličine idealan je za radne površine u uredu ili kod kuće.

Kreativni dar prijateljima: super za cvjetni aranžmani, uređenje doma, kao i za razne ideje za darivanje.Dobar poklon svojim ljubiteljima prirode, садовникам.Slatke darove za ukrašavanje svadbene zurke.

Tablica veličina:

Стиль1: 16.5x14 cm / 6.49x5.51 cm

Стиль2: 24x14 cm / 9.44x5.51 cm

Стиль3: 28x14 cm / 11x5.51 cm

paket uključuje:

1 Kom Zračni Плантаторная Lampa Staklena Vaza

Napomena:

Molim vas, dopustite 1-3 mm odstupanje mjerenja zbog ručnog mjerenja.

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje elementa može se malo razlikovati od boje,što je prikazano na slikama.Hvala!


Specifikacija


  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Materijal: Staklo
  • brend: Кесото


Naši