userRačun

1pc Višenamjenski Proizvođač Фрикаделек Posuđe 304Стейнлесс Čelik Mesna Spona DIY Stroj za izradu kuglica za sladoled Popunjavanje Obrasca

Broj artikla:w55118Vrsta:Veleprodaja

22.45 kn 34.54 kn

  • gips татуировочная stroj, šivaći stroj Bruce, dostupna татуировочная stroj, трансверсальная татуировочная stroj, татуировочная stroj artmex v11, татуировочная stroj koyl, stroj tetovaže polica, татуировочная stroj hommii, šivaći stroj elna 40, stroj hudson steel smith

Opis


1pc Višenamjenski Proizvođač Фрикаделек Posuđe 304Стейнлесс Čelik Mesna Spona DIY Stroj za izradu kuglica za sladoled Popunjavanje Obrasca

Opis

Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, spona za фрикаделек sigurno i нетоксичен u korištenju.On je otporan je na koroziju i visoke temperature, tako da vam je dozvoljeno povoljno kuhati okruglice.To može brzo da se formira i lako objaviti ćufta obliku.Dobar i koristan kuhinjski gadget u svom svakodnevnom životu.

Lice

- Boja: Kao što je prikazano na slici.

- Materijal: Nehrđajući čelik.

- Izrađena je od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika, to je sigurno, нетоксичен, otporan je na koroziju i visoke temperature.

- Brzo stvaraju i lako proizvodi mesne okruglice u formi.Uštedite svoje vrijeme.

--------------------------------------------------------------------------------

O nama

Naša tvrtka je profesionalna prekogranične tvrtka e-commerce s profesionalnim osobljem, profesionalnim proizvodima i markama.

Mi uglavnom radimo na veliko i malo trgovina proizvodima.

Dostava

Kada ste izvršili narudžbu,molimo odaberite način dostave .Ako želite poslati robu kurir ,molimo vas, platiti dodatnu naknadu za isporuku.Poslat ćemo vam robu u roku od 7 dana nakon završetka plaćanja.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama,što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.

Mi ne refundira troškove dostave za neuspjeh u slanju.

Povrat

Mi činimo sve da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 20 dana od primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora voditi računa o tome da se vratio roba u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena ako njihov povrat,kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat novca.Kupac mora pokušati podnijeti zahtjev.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave, da se vrati proizvoda.


Specifikacija


  • Tip alata za Meso i Perad: Stezaljka za фрикаделек
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)


Naši