userRačun

Terariju Loptu Globus Oblik Bistra Rotirajući Staklena Vaza Lončanica Posude Zid Akvarij Akvariju Kontejner Homw Dekor

Broj artikla:w206075Vrsta:Kućni Dekor

13.44 kn

  • visoka prozirna zdjela, vaza kraljevske dizajn, terariju iz zlatnog stakla, terariju za ljude, dječak-sadilica, cut-kristalne vaze, veliki skandinavski staklo, винтеж od staklene vaze, kočioni cilindar luaz, velika kristalna svijećnjak

Opis


Bok!Dobrodošli u naš dućan!

Kvaliteta-to je prvi s najboljom uslugom.svi klijenti-naši prijatelji.

Moderan dizajn,100% Novo visoke kvalitete!

Materijal: Staklo

Boja: prozirna

Stil: Moderan, Povremeni

Promjer: cca. 10 cm/ 12 cm/ 15 cm

Pri ručnom mjerenju razlika je 2-3%.

molimo vas da pažljivo provjerite tablicu mjerenja, prije nego što kupiti robu.

1 inch = 2,54 cm

Molimo, imajte na umu da je mala razlika u boji mora biti prihvatljiv zbog svjetla i ekrana.

Što Dobivate:

1 x rotirajući staklena vaza + 1 noktiju

Pregled:

Međunarodni Kupci, Molimo Vas, Imajte Na Umu:

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su te dodatne troškove prije ponude/kupovine.

Roba će biti poslana na adresu za isporuku kupac na Ebay, pa vas molimo da potvrdite svoj dostupna adresa na Ebay prije plaćanja putem Paypala.

Ali ponekad međunarodna dostava zavisi od kurirske tvrtke i lokalne običaje/carine.Ako ne dobijete svoju robu na vrijeme,

molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate za više pomoći.Hvala vam na razumijevanju.

Način isporuke:

Roba će biti poslana poštom u Kini , to će se 15-25 radnih dana od datuma slanja.

Roba će biti poslana USPS u SAD-u, potpuno je sigurno!SVAKA UPUĆIVANJE IMA BROJ ZA PRAĆENJE.To će potrajati 7-12 radnih dana od datuma otpreme.

Mi također isporučujemo isporuku DHL, UPS, EMS, ali morate platiti više novca za isporuku.Ako vam je potrebna usluga ekspresne dostave, molimo kontaktirajte nas prije narudžbe(Telefon potreban za međunarodne ekspresne dostave, ako vam je potrebna usluga ekspresne dostave, molimo vas, obratite pažnju na svoj telefon prilikom plaćanja.)

Vrijeme dostave:

Sva roba će biti poslana u roku od 3 radna dana (radnim danom od ponedjeljka do petka) plaćanje se vrši na strani prodavatelja

Procijenjeno vrijeme isporuke

Međunarodna upućivanje isporučena na odredište za oko 15-20 dana; Prema statističkom izvješću poštanskog ureda prošlog dostave ispod je tablica pokazatelja vrijeme dolaska u nekim zemljama, koji je namijenjen samo za upite kupca.

Primamo samo plaćanje preko PayPal-a.Molimo vas, pobrinite se da imate valjanu/dokazana račun PayPal prije početka trgovanja

Sve uplate na PayPal moraju biti potvrđeni (adresa za isporuku i naplatu moraju odgovarati)zahtijeva Plaćanje u roku od 7 dana od datuma završetka aukcije

Spor o neplaćanja će se automatski otvoriti, ako sva plaćanja će se dobiti nakon 14 dana dražbe.

Povrat uzima u roku od 14 dana nakon primitka od strane kupca robe. (Isključujući hotimično nanošenje štete ili pogrešne upotrebe).100% povrat novca zajamčen!

Cijeli proizvod će biti testiran na 100% prije isporuke.Ako je roba oštećena za obradu mailing,kupac ima do 14 dana od dana primitka za

razmjene na novu.Svi troškovi dostave se vratio robe plaća kupac,molimo, kontaktirajte nas za više povratne adrese

Mi smo ostavili pozitivan komentar za vas nakon primitka uplate.Vaše povratne informacije su vrlo važne za nas, mi visoko cijenimo pozitivne recenzije i 5 bodova DSR.

Molimo vas, javite nam, prije nego što ostavite bilo kakve negativne izjave ili 1 bod, 2 boda niske DSR ili otvoriti bilo koji sporovi na Paypal i Ebay, molimo vas, dajte nam priliku riješiti sve probleme, a mi ćemo pokušati učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem "Postavi pitanje prodavaču", trudimo se što je prije moguće odgovoriti na vaše e-mailove.Zbog velikog broja dnevnih dolazne poruke i razlike u vremenskim zonama mi ne možemo odgovoriti na vaše e-mailove odmah.Molim vas, dajte nam 1-2 radnih dana na odgovor.


Specifikacija


  • Veličina: S
  • Materijal: Staklo i kristal
  • broj modela: Vaza sa Staklenim Loptom
  • Stil: Moderan
  • brend: фарут


Naši


  • J Slomp64:

    To nisam dobio, mi возместили štete.